Takmičenja

Školsko takmičenje „Poslovni izazov“ (2017): Ove godine učestvovali su učenici Školskog centra „Nikola Tesla“ i Hemijsko-medicinske škole. Devet timova od po 4 do 5 učenika su dobili zadatak da osmisle ideju na koji način da privuku ljude u bioskope.

Regionalno takmičenje (2017): Na takmičenju su učestvovali i naši kandidati Necin Nemanja, Vlajkovac Uroš, Maksimović Ivan i Nikolajević Aleksa.

Školsko takmičenje (2017): Prisustvovali su učenici Vlajkovac Uroš, Didahos Joanis, Kovačević Nebojša, Miljković Ognjen, Necin Nemanja, Pasula David, Stojko Bojan i Tatalović Gojko iz drugog razreda; Majstorović Jovan, Petrović Dejan iz trećeg razreda; Ilijin Dejan, Lalić Goran, Maksimović Ivan, Nikolajević Aleksa i Stanišić Luka iz četvrtog razreda. U komisiji su bili profesori Radovan Atanackov, Miroslav Lepir i Robert Živanov.

Regionalno takmičenje (2016) srednjoškolaca u Mašinskoj školi u Pančevu. Prisustvovali su učenici M. Rajić i D. Petrović zajedno sa mentorima R. Atanackov i R. Živanov.

Školsko takmičenje „Poslovni izazov“ (2015): U školi se 25.11.2015 održalo takmičenje. Naši učenici A. Leban, I. Maksimović i L. Stanišić su se takmičili sa ostalim učenicima drugih smerova u kreiranju i prikazivanju biznis plana.